Journal Summaries / Listening  practice

Stop Audio

.

 E cikkek közelmultban publikált orvosi folyóiratok cikkeinek összefoglalói. A szöveget amerikai születésű angol nyelvű orvosok olvasák fel.

A Table of Content (Tartalomjegyzék)-ben olvashatók a cikkek címei és rövid összefoglalói.

5-12 rövid összefoglaló van számonként. Az egész hangfelvételt meghallgathatod az Issue # (Szám)-ra kattintva, vagy az összefoglalókat egyenként a számokra kattintva.

Hallgasd végig az egész szám hanganyagát, hogy érezd miről is szólnak a cikkek. Ezután hallgassd meg az egyes cikkeket, és ird le az angol szöveget ahogy megértetted. Az audio felvételt szabályozhatod a legalsó ablakban megjelenő mp3 lejátszó kezelésével, megállíthatod megismételheted a szöveget vagy annak részeit. Kérlek ismételd a szöveget, vagy annak részeit HANGOSAN az előadó után, így könnyebben meg is értheted.

A Practice Pages (Gyakorló lapok) segítségével meghallgathatod a szöveget mondatonként és ellenőrizheted a szavak megértését, a szövegben kihagyott szavak kiegészítésével. Minden szövegre két gyakorló lap van. Kérlek ird le magadnak a hiányzó angol szavakat ahogy azokat megértetted és küldjed be ezeket az én e-mail címemre a cikk számának azonosításával. A második gyakorló lap lap után megnézheted a magyar értelmezését a mondatoknak.  (E-mail: iborocz@medlist.com)

READ THIS IN ENGLISH

Journal 1

Table of content Issue 1.

Table of content  Issue 2.    Text

Table of content Issue 3.

Table of content Issue 4.

Table of content Issue 5.

Table of content Issue 6.

 

Journal 2

No. 1  audio     Text 1  
No. 2  audio     Text 2  
No.  3  audio    Text 3